Colac Elsa si Ana

26.99 Lei

Acest produs valoreaza 13 puncte de fidelitate.

Cod produs: 1C51

Brand: MiniKids

Transformați momentele de joacă în apă într-o poveste magică cu acest colac gonflabil pentru fetițe, împodobit cu personajele îndrăgite Elsa și Ana. Acest accesoriu colorat și vesel este ideal pentru a încuraja încrederea în apă a micuțelor, totodată aducând un plus de distracție. Colacul gonflabil este disponibil în trei dimensiuni diferite, permițându-vă să alegeți mărimea cea mai potrivită pentru confortul și securitatea copilului dumneavoastră. Indiferent dacă plănuiți o zi la piscină sau o aventură la mare, acest colac gonflabil cu Elsa și Ana va aduce un strop de magie din lumea "Frozen" în inimile micuțelor. Caracteristici: Temă: Elsa și Ana din "Frozen" Disponibil în 3 mărimi diferite Ideal pentru fetițe Rugați-vă copiii să se bucure de joacă în apă alături de prietenele lor preferate din Arendelle cu acest colac gonflabil plin de culoare! Nota de avertizare: Este vital să supravegheați constant copilul în timpul utilizării acestui pr

Oferta in limita stocului disponibil.

Disponibilitate: -Alege varianta-

50 cm 60 cm 70 cm

Poti cumpara in rate cu tbi bank

Culori: Albastru  
Sezon: Vara  

Transformați momentele de joacă în apă într-o poveste magică cu acest colac gonflabil pentru fetițe, împodobit cu personajele îndrăgite Elsa și Ana. Acest accesoriu colorat și vesel este ideal pentru a încuraja încrederea în apă a micuțelor, totodată aducând un plus de distracție. Colacul gonflabil este disponibil în trei dimensiuni diferite, permițându-vă să alegeți mărimea cea mai potrivită pentru confortul și securitatea copilului dumneavoastră. Indiferent dacă plănuiți o zi la piscină sau o aventură la mare, acest colac gonflabil cu Elsa și Ana va aduce un strop de magie din lumea "Frozen" în inimile micuțelor. Caracteristici: Temă: Elsa și Ana din "Frozen" Disponibil în 3 mărimi diferite Ideal pentru fetițe Rugați-vă copiii să se bucure de joacă în apă alături de prietenele lor preferate din Arendelle cu acest colac gonflabil plin de culoare! Nota de avertizare: Este vital să supravegheați constant copilul în timpul utilizării acestui produs. Nu lăsați niciodată copilul nesupravegheat.

       

Cost transport 17 lei. La comenzi de peste 200 lei transportul este gratuit.

   Transportul se va face exclusiv prin Urgent-Cargus la domiciliul clientului in termen maxim de 2 zile lucratoare de la data expedierii.

Plata se va efectua prin sistem ramburs de catre client sau online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

 

 

 

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

 

se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

 

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

 

    Comenzile plasate dupa ora 12:00 se vor expedia in ziua urmatoare.

  Produsul a fost adaugat in cos
Colac Elsa si Ana

Altii au mai cumparat: