Despre noi

Magazinul online Minikids.ro va ofera o gama larga de hainute pentru copii si bebelusi. Fie ca doriti sa faceti un cadou sau sa achizitionati haine pentru copilul dumneavoastra, suntem aici pentru a va satisface nevoile!

Știm cât de importantă este mulțumirea celor care ne acordă încredere și cumpără produsele MiniKids și că depinde doar de noi și de calitatea serviciilor și a produselor oferite.

De aceea toate deciziile, acțiunile și inițiativele brandului MINIKIDS sunt generate de valorile care ne definesc atât produsele, cât și relația cu clienții și pe care ne străduim să le oferim mai departe tuturor celor care ne comandă produsele.

Atât colecțiile care ne poartă numele, cât și restul produselor sunt alese cu mare grijă și atenție. Iubim ceea ce facem, iar entuziasmul și bucuria de a vă prezenta mereu produse noi dar si accesibile, ce se transformă peste noapte în vedete ale brandului, sunt ingredientele rețetei succesului nostru.

De la fotografiile de produs care redau întocmai caracteristicile acestuia, până la promisiunea unei livări rapide și a unui retur simplu și sigur, toată interacțiunea noastră cu dvs. se bazează în primul rând pe corectitudine, onestitate și respect. Sunt valori cu care am plecat la drum și care ne vor însoți mereu. Deoarece ne dorim ca produsele noastre să vă însoțească zilnic, știm că nu trebuie să le lipsească două calități esențiale: confortul și calitatea.

De asemenea, calitatea comunicării cu dvs. și siguranța oferită în plasarea comenzilor se aliniază, desigur, acelorași principii.

Adresa: Bulevardul Voluntari, ne 108bis, Voluntari, Ilfov