Camera bebelusului

Echipa Minikids vă oferă o selecție esențială de produse pentru camera bebelușului, precum seturi de pat, pleduri, prosoape și fotolii. Alegeți în funcție de sexul copilului, iar când va crește, puteți opta pentru jucării, proiectoare de lumină și stickere de perete. Începeți pregătirile acum!

Patura cu dungi model alb-galben

20.99 Lei 34.99 Lei (-40%)
  • - 40%
  • - 40%

Patura cu buline model alb-galben

20.99 Lei 34.99 Lei (-40%)
  • - 40%
  • - 40%

Patura cu buline model alb-roz

20.99 Lei 34.99 Lei (-40%)
  • - 40%
  • - 40%
1 din 12

Daca ati stabilit deja care este camera bebelusului, profitati de timpul ramas pana cand acesta va sosi pe lume. Este un moment extrem de favorabil pentru ca aceasta perioada de timp nu este atat de incarcata.

Pentru a va ajuta in alegerea produselor de prima necesitate cu care veti dota acest spatiu, echipa Minikids va propune o selectie esentiala de articole de prima necesitate pentru camera bebelusului, dar si altele pentru cand copilul va creste.

Prima grija este legata de tot ceea ce este necesar pentru a dota patutul. Aveti neaparat nevoie de Seturi de patut, Pleduri si paturici, dar si de Prosoape de baie. Pe fiecare dintre acestea le regasiti in rafturile dedicate, in mod separat, pentru a fi cel mai usor sa le alegeti. Fie ca veti avea o fetita, sau un baietel, am selectat produse care sa corespunda preferintelor coloristice in functie de sexul copilului. Cand deja bebelusul poate sa stea in fundulet, va fi deosebit de util un articol de tip Fotolii bebelusi, sau atat de utilele Covorase de joaca.

In curand plimbarea afara va fi posibila si mamica va avea cu siguranta nevoie de unul dintre cele mai utile produse din raftul cu Ghiozdanele si gentute pentru bebe. Odata ce timpul va trece si deja copilul a depasit varsta de 3 anisori, puteti opta pentru dotarea camerei cu Jucarii, Proiectoare de lumini camera copii, sau Stickere perete pentru decoratiuni in camera bebelusului.