Returnare

_

Cum returnezi

1. PRODUSELE ACHIZITIONATE LA DISTANTA


Conform legislatiei in vigoare O.U.G. 34/2014, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.
 

2. CUM PROCEDEZI PENTRU A RETURNA UN PRODUS

Intră in contul tău din site-ul nostru, deschide comanda din care doresti sa faci returul produsului si creezi o cerere de retur.
Daca nu aveti cont creat la noi pe site, contactati-ne telefonic  021-555.70.27 sau pe mail contact@minikids.ro pentru a va crea noi cerere de schimb sau returnare.
 
Ambalează produsul astfel încât sa fie protejat pe perioada transportului.
 
 
In cel mai scurt timp cererea dumneavoastra va fi preluata de un operator, iar un curier vă va ridica coletul in 24-48 ore lucratoare.
 
 
După procesarea returului, se va rambursa doar prețul platit pentru produsele comandate, fară costurile de transport din comanda inițială si vă vom opri taxa de retur de 14,99 lei.
 
 
Termenul de rambursare a banilor este de 10 zile lucrătoare de la procesarea returului. Vei primi o notificare de la noi pe email in momentul în care a fost procesată tranzacția.
 
 
Rambursarea se va face in contul de card (daca produsul a fost achitat online) sau prin trasfer bancar, intr-un cont indicat de tine pe cererea de retur completata pe site sau trimisa mail sau whatsapp la numarul 0763102319.
 
În cazul in care doriți să schimbați marimea se va plati taxa de transport 17 lei, iar comanda la schimb se face in limita a 3 produse.
Pentru returul cu schimb, intrați in contul dumneavoastră creat la noi pe site, completați cererea de retur si adăugați produsele ce doriți să le returnați si ce doriți la schimb. Și in acest caz va rugăm să ne contactați telefonic dupa trimiterea cererii de retur.
 
În cazul in care produsul reprezinta defecte, completați cererea de retur, însosțite de o poza pe contul de Facebook,Email,Whatapp, după care ne contactați telefonic pentru a vă trimite firma de curierat să ridice produsul la schimb cu acel defect, plata transportului va fi suportată de noi.
 
NU PRIMIM COLETE CU RAMBURS!

 

3. CONDITII DE RETUR

 
Produsele care se returneaza trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

•Produsele trebuie sa fie insotite de eticheta de identificare

•Produsele trebuie sa fie returnate insotite de accesorii.

•Nu se accepta spre retur produsele care prezinta semne de deteriorare sau care au fost purtate

Daca marimea produsului nu este cea potrivita, acesta poate fi inlocuit cu un produs cu o  marime corespunzatoare sau un produs asemanator.
 
Minikids detine o echipa intreaga care se ocupa exclusiv de calitatea articolelor. Astfel aveti garantia ca articolele comandate de pe www.minikids.ro sunt in stare impecabila.


In cazul in care exista o exceptie, Minikids.ro isi asuma raspunderea si se va inlocui articolul cu unul identic (model, marime si culoare), suportand costurile de transport (tur, retur).
 
Produsele se vor trimite la adresa depozitului: Bulevardul Voluntarim, nr 108bis, Oras Voluntari, Judet Ilfov catre firma noastra SC SEBRA STYLE SRL, numar contact: 

0763 102 319


Minikids nu accepta colete cu ramburs. Rambursarea banilor se va face in contul de IBAN.