Returnare

Cum returnezi

1. PRODUSELE ACHIZITIONATE LA DISTANTA


Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Conform acestei legi, ai dreptul sa notifici in scris ca renunti la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor.
 

2. CUM PROCEDEZI PENTRU A RETURNA UN PRODUSCompletati cererea de retur din josul paginii, produsele se vor returna prin trimiterea la orice firma de curierat pe aceeasi adresa (Bulevardul Voluntari, nr 108bis, Oras Voluntari, Judet Ilfov catre firma noastra SC SEBRA STYLE SRL, numar contact: 0763 102 319) , in termen de 10 zile lucratoare de la achizitionarea acestuia, cu eticheta produsului, insotit de factura.  Contravaloarea acestuia se va returna in cel mult 30 de zile de la primirea returului.

Plata transportului la returul unui produs va fi suportata de catre client, specificand la curier (plata transportului la expeditor).
In cazul returului intregii comenzi plata transportului retur va fi suportata de client, specificand la curier (plata transportului la expeditor) si  costul transportului tur va fi retinut din factura storno a clientului.
 
 
In cazul in care produsul reprezinta defecte, completati cererea de retur din josul paginii, dupa care ne contactati telefonic pentru a va trimite firma de curierat sa ridice produsul, plata transportului va fi suportata de noi.

 

3. CONDITII DE RETUR

 
Produsele care se returneaza trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

•Produsele trebuie sa fie insotite de eticheta de identificare

•Produsele trebuie sa fie returnate insotite de accesorii si documentele de achizitie

•Nu se accepta spre retur produsele care prezinta semne de deteriorare sau care au fost purtate

Daca marimea produsului nu este cea potrivita, acesta poate fi inlocuit cu un produs cu o  marime corespunzatoare sau un produs asemanator.
 
Minikids detine o echipa intreaga care se ocupa exclusiv de calitatea articolelor. Astfel aveti garantia ca articolele comandate de pe www.minikids.ro sunt in stare impecabila.


In cazul in care exista o exceptie, Minikids.ro isi asuma raspunderea si se va inlocui articolul cu unul identic (model, marime si culoare), suportand costurile de transport (tur, retur).
 
Produsele se vor trimite la adresa depozitului: Bulevardul Voluntarim, nr 108bis, Oras Voluntari, Judet Ilfov catre firma noastra SC SEBRA STYLE SRL, numar contact: 

0763 102 319


Minikids nu accepta colete cu ramburs. Rambursarea banilor se va face in contul de IBAN.