La Masa

"Categoria 'La Masă' include o selecție variată de produse esențiale pentru alimentația copiilor, de la scaune de masă confortabile la seturi de boluri, casolete și pahare cu capace. Descoperiți ghiozdane termoizolante pentru transportul mesei și bavetele practice pentru a proteja îmbrăcămintea copiilor în timpul meselor."

Produsele 1-30 (din 40)

1 din 2

"Categoria 'La Masă' este un univers dedicat alimentației bebelușilor și copiilor mici. Aici veți găsi o gamă largă de produse, începând cu scaunele de masă marca Babyjam, proiectate pentru confortul și siguranța celor mici, ajutându-i să se bucure de mese într-un mod independent și sigur. 

Seturile de boluri și casolete pe care le oferim sunt ideale pentru păstrarea și servirea mesei într-un mod igienic și practic. Ele sunt confecționate din materiale durabile și sigure, ideale pentru a rezista la uzura cotidiană. 

Ghiozdanele termoizolante sunt perfecte pentru păstrarea mesei calde sau reci, ideale pentru excursii, școală sau picnicuri. Cu designuri atractive și funcționale, acestea încurajează copiii să mănânce mâncarea pregătită acasă, asigurându-le o nutriție sănătoasă. 

Paharele cu capace sunt concepute pentru a preveni vărsarea, învățând copiii să bea independent, în timp ce bavetele noastre protejează hainele de murdărie în timpul meselor. 

Indiferent dacă aveți nevoie de ustensile pentru a pregăti mâncarea, de un loc confortabil unde copilul să mănânce, sau de soluții pentru a transporta mâncarea, categoria 'La Masă' are tot ce aveți nevoie pentru a face din timpul mesei un moment plăcut și fără stres pentru toată familia."