Set 2 aripioare Siguranta la Inot portocaliu

19.99 Lei

Acest produs valoreaza 10 puncte de fidelitate.

Cod produs: 1YXYQ11

Brand: MiniKids

  • Set de 2 aripioare gonflabile pentru înot, ideal pentru a asigura siguranța copiilor în apa cu adâncime mică. Încrederea și distracția în apă, în siguranță!

Oferta in limita stocului disponibil.

Disponibilitate: Stoc limitat

Poti cumpara in rate cu tbi bank

  • Măriți siguranța și încrederea în apă a micilor înotători cu acest set de 2 aripioare gonflabile pentru înot. Concepute pentru utilizare în ape cu adâncime mică, nu mai mare decât înălțimea copilului, aripioarele ajută la reducerea riscului de accidente în timpul bălăcealilor estivale.
  • Asigură confort și protecție în timp ce cei mici se distrează și descoperă plăcerile înotului. Investiție excelentă pentru siguranța copilului dumneavoastră în apă!

       

Cost transport 17 lei. La comenzi de peste 200 lei transportul este gratuit.

   Transportul se va face exclusiv prin Urgent-Cargus la domiciliul clientului in termen maxim de 2 zile lucratoare de la data expedierii.

Plata se va efectua prin sistem ramburs de catre client sau online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

 

 

 

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

 

se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

 

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

 

    Comenzile plasate dupa ora 12:00 se vor expedia in ziua urmatoare.

  Produsul a fost adaugat in cos
Set 2 aripioare Siguranta la Inot portocaliu

Altii au mai cumparat: