- 20%

Puzzle din lemn Boy Face Interactiv

14.39 Lei

17.99 Lei (-20%)

Acest produs valoreaza 7 puncte de fidelitate.

Cod produs: Puzz2Le

Brand: MiniKids

Descoperă puzzle-ul din lemn captivant cu baietel. Realizat din lemn de înaltă calitate, acest puzzle aduce o experiență de joc stimulantă și dezvoltă abilitățile motorii fine ale copiilor.

Cu culorile vii și piesele bine finisate, acest puzzle oferă satisfacție și recompensă la finalizare. Alege acest puzzle din lemn cu baietel pentru momente distractive și educaționale.

Oferta in limita stocului disponibil.

Disponibilitate: Stoc limitat

Poti cumpara in rate cu tbi bank

    - 20%
  • Descoperă puzzle-ul din lemn captivant cu baietel. Acest puzzle este realizat din lemn de înaltă calitate, asigurând rezistență și durabilitate pe termen lung.
  • Cu piesele sale frumos pictate și culorile vii, acest puzzle aduce o experiență de joc captivantă și stimulează creativitatea și dezvoltarea abilităților motorii fine ale copiilor. Fiecare piesă se potrivește perfect, oferind satisfacție și recompensă la finalizarea puzzle-ului.
  • Alege acum acest puzzle din lemn cu baietel, care va aduce bucurie și distracție în timpul activităților de joc.

       

Cost transport 17 lei. La comenzi de peste 200 lei transportul este gratuit.

   Transportul se va face exclusiv prin Urgent-Cargus la domiciliul clientului in termen maxim de 2 zile lucratoare de la data expedierii.

Plata se va efectua prin sistem ramburs de catre client sau online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

 

 

 

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

 

se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

 

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

 

    Comenzile plasate dupa ora 12:00 se vor expedia in ziua urmatoare.

  Produsul a fost adaugat in cos
Puzzle din lemn Boy Face Interactiv