Paturica groasa model roz

39.99 Lei

Cod produs: 128541

Brand: MiniKids

Paturica groasa, modele imprimate in tesatura materialului. Material 100% poliester. Dimensiuni: 90x90 cm. Fabricat in Turcia.

Oferta in limita stocului disponibil.

Disponibilitate: -Alege varianta-

Roz

Paturica groasa, modele imprimate in tesatura materialului. Material 100% poliester. Dimensiuni: 90x90 cm. Fabricat in Turcia.

Felicia Florentina A.
Scris în 11 decembrie 2020
Rating:

” “

a cumparat acest produs în 04 decembrie 2020

Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

        urgent cargus

 

   Transportul se va face exclusiv prin Urgent Cargus la domiciliul clientului in termen maxim de 2 zile lucratoare de la data expedierii, iar

Plata se va efectua prin sistem ramburs de catre client sau online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

 

 

 

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

 

se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

 

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

 

    Comenzile plasate dupa ora 12:00 se vor expedia in ziua urmatoare.

  Produsul a fost adaugat in cos