Un scurt ghid in alegerea hainutelor pentru copii

       Poate suna surprinzator insa a cumpara hainele potrivite pentru un copil activ va face o reala diferenta in viata de zi cu zi. Imaginati-va hainute care sunt usor de imbracat si dezbracat, care se potrivesc cum trebuie si de asemenea sa aveti la indemana o serie de piese vestimentare pentru ocazii speciale, sau pentru schimbarile de sezon.

          Compleu fetite 3 luni, 6 luni, 9 luni, 12 luni format din bluzita si colanti special pentru bebelusi       Compleu baietei 3-6 luni, 9-12 luni formata din bluzita, pantaloni si hanorac pentru bebelusi          Compleu fetite bebelusi format din bluzita, pantalonasi si hanorac

       O prima trasatura a hainutelor pentru cei mici este usurinta de a le purta. Desi copiii invata repede si curand se vor putea imbraca si dezbraca singuri, pana la varsta de 3 ani versatilitatea in utilizare este esentiala atat pentru confortul copilului, cat si pentru cel al parintilor. Un magazin online va ofera diverse categorii de hainute care va fac viata mai usoara, de exemplu hainute strech sau croite in asa fel incat sa nu necesite multi nasturi sau fermoare incomode.

Body Daisy bebelusi 0-12 luniBody Duck Disney 0 luni,3 luni, 6 luni, 9 luni, 12 luniBody Duck fetite bebelusi 0 luni,3 luni, 6 luni, 9 luni, 12 luniBody Mickey Disney ieftine 0 luni,3 luni, 6 luni, 9 luni, 12 luni

       Desi nu este o caracteristica evidenta a hainutelor, creativitatea si dezvoltarea imaginatiei pot fi si ele stimulate daca alegeti piese vestimentare si accesorii colorate, cu imprimeuri vesele si tematica din povesti sau desene animate. Cu astfel de hainute, copiii vor fi mai motivati sa invete lucruri noi si vor inventa curand noi moduri de a se juca.

     De asemenea, materialele de calitate sunt si ele importante din multiple motive. Sanatatea si confortul celor mici nu trebuie periclitate de materiale sintetice sau croieli prea stramte. In plus, copiii mici se pot murdari cu usurinta la locul de joaca si de aceea este important ca tesaturile hainelor sa fie de calitate pentru a rezista petelor si a putea fi curatate cum se cuvine.

      Hainutele cu doua fete sunt deosebit de utile pentru ca puteti oricand schimba pe cealalta fata si totul devine ca si cand ar fi nou. Salopetele si jeansii sunt si ele recomandate ca piese vestimentare versatile atat pentru joaca, cat si pentru alte activitati. In special in cazul jeansilor, confortul si versatilitatea devin importante atunci cand copilul dumneavoastra creste.

       Un pantalon de tip blug cu talie elastica si snur ajustabil va permite o potrivire optima pe talia copilului in timp ce acesta creste si ii va tine pantalonasii in talie indiferent de cat de activ este micutul. Talia elastica si snurul ajustabil sunt in plus accesorii care il ajuta pe cel mic sa invete sa se imbrace singur. Puteti astfel opta cu precadere pentru imbracaminte copii cu fermoare scurte, nasturi colorati sau capse ce il incurajeaza pe micut sa castige mai multa independenta si care sunt usor de manevrat.

       Copiii pot creste extrem de repede si uneori hainutele devin prea mici chiar si in cateva saptamani. Daca ezitati in alegerea unei masuri potrivite, optati intotdeauna pentru masura mai mare. Puteti intotdeauna rasuci manecile sau pantalonii, ori ajutati talia cu un pliu. Singura exceptie de la aceasta regula sunt pijamalele, care trebuie sa se potriveasca in cel mai confortabil mod, fara cute.

       Acestea sunt doar cateva recomandari pentru a alege hainute pentru copii ce vor fi pe placul tuturor. Un magazin online va ofera o gama extrem de variata din articolele enumerate aici, dar si multe altele, asa ca nu ezitati sa va asezati confortabil in fata computerului si sa ii cooptati chiar si pe copii in a alege din varietatea de modele si culori.

Ultimele stiri