Haine pentru bebelusi si copii: pijamalele

Haine pentru bebelusi si copii nu reprezinta doar outfiturile de zi cu zi ci si confortul pe timpul noptii.

Haine pentru bebelusi si copii inseamna in primul rand confort si calitate. Asa cum v-am obisnuit, magazinul cu haine Haine bebelusi si nou nascuticopii online Minikids ofera numai hainute de calitate, confectionate din materiale moi si extrem de blande cu pielea sensibila. Chiar si pentru categoria de haine nou nascuti toate articolele noastre sunt atent alese pentru satisfactia clientilor nostri. Pijamalele sunt hainutele pentru copii si bebelusi speciale pentre noapte. Acestea trebuie sa fie confortabile pentru un somn linistit si o piele care respira in voie. Indreptati-va atentia catre materiale din bumbac 100%! Bumbacul protejeaza pielea si ii ofera confortul de care are nevoie. In timpul noptii copii se misca destul de mult, iar din aceasta cauza ei transpire. Unii copii transpire mai mult decat altii, de aceea este indicat sa alegem materialele care nu se vor lipi de corp si nu vor cauza iritatii.

Pijamalute de purtat: ce va sfatuim

Paturica de purtat pentru bebelusi este solutia ideala pentru primele saptamani de viata. S-a dovedit a fi un articol de imbracaminte foarte confortabil, chiar daca in partea de jos nu are picioruse si are forma ca de sacosa. De ce este atat de eficienta? Bebelusii se misca extrem de mult pe timpul noptii si au tendinta sa se dezveleasca imediat. In astfel de situatie, paturica de purtat pentru bebelusi este alegerea perfecta.

Body cu sau fara picioruse este ideal pentru bebelusi in special pentru ca este compus dintr-o singura bucata si acopera complet. In functie de temperature, puteti alege modelul cu picioruse sau fara. Pentru a usura procesul pentru schimbatul scutecului pe timp de noapte, puteti opta pentru modelele cu capse in zona dintre picioruse. haine copii si pijamale bebelusi

Pijamaluta din doua piese este alegerea excelenta pentru bebelusii care au trecut de primele luni de viata. Este alegerea mai confortabila, in special daca bebelusii incep sa mearga (de-a busilea sau in picioare). Aveti grija ca spatele copilului sa fie acoperit, iar masura aleasa sa fie cea corecta. Desigur, si in acest caz puteti alege intre pantaloni scurti sau lungi ori bluzite cu maneca lunga sau scurta.

Body-urile de tip maiou sunt acele piese de imbracaminte compuse dintr-o singura bucata si nu au manecute sau picioruse. Sunt foarte bune pentru noptile calduroase de vara!

Camasile de noapte sunt printre pijamalele favorite pentru copii. Cu toate astea pot fi inconfortabile pentru unii copii, in special daca sunt prea lungi. Din aceasta cauza, camasa de noapte poate limita miscarile. Daca copilul tau se misca prea mult in timpul noptii, acest articol poate da un plus de confort. Pana la urma, tot ceea ce conteaza este bunastarea copilului si calitatea somnului!

Ultimele stiri