Ghidul tău complet pentru mărimile de haine pentru copii și bebeluși de la MiniKids

Alegerea mărimii potrivite poate fi o adevărată provocare. La MiniKids, suntem aici să te ajutăm. Urmărește ghidul nostru pentru a alege mărimea potrivită pentru bebelușul sau copilul tău.

1. Haine pentru Bebeluși (0 – 24 luni)

Bebelușii cresc rapid, iar mărimea hainelor trebuie să țină pasul cu ei. De la naștere până la 2 ani, mărimea hainelor variază de la 52 până la 92. Tabelul de mărimi te va ajuta să alegi hainele potrivite pentru fiecare etapă, fie că e vorba de pantaloni, bluze sau compleuri.

Haine pentru Bebeluși

2. Haine pentru Copiii Mici (2 – 4 ani)

După vârsta de 2 ani, îți poți ghida copilul către mărimea 98 sau 104. Atenție, pantalonii și bluza pot avea mărimi diferite. MiniKids oferă haine personalizate pentru a asigura potrivirea perfectă, cum ar fi setul de pijamale din doua piese New York Magic CITY CREM de la Minikids.ro

 

3. Haine pentru Preșcolari (4 – 6 ani)

Pentru preșcolari, mărimile variază de la 110 la 122. Puteți alege produse de calitate care să le reflecte personalitatea, de la rochițe cochete până la outfituri tematice precum Cămașa albă pentru fetițe Back to school.

 Haine pentru Preșcolari

4. Haine pentru Școlari (6 – 14 ani)

Școlarii pot alege din mărimi precum 128, 134, 140, 146, 152, 158 și 164. La MiniKids, avem o varietate de rochii de ceremonie, haine de școală, pijamale și alte haine și accesorii pentru a îmbrăca fiecare copil în stilul său unic.

 Haine pentru Școlari

5. Haine pentru Adolescenți (14 – 18 ani)

Adolescenții pot opta pentru mărimile de adulți, de la XS la XXL. La această vârstă, brandul și moda joacă un rol semnificativ, iar la MiniKids avem selecția potrivită pentru a satisface gusturile fiecăruia.

 

Calitatea Materialului: Un Aspect Vital

La MiniKids, nu neglijăm importanța calității materialului. Pentru bebeluși și copii mici, bumbacul este alegerea ideală. Evităm materialele care pot conține substanțe chimice și oferim produse fabricate din fibre naturale, organice, fără chimicale.

Concluzie

Alegerea mărimii potrivite pentru copilul tău poate părea complicată, dar cu ajutorul ghidului nostru și a atenției noastre la detalii, procesul devine simplu și plăcut. La MiniKids, ne străduim să oferim produse de calitate și stiluri pentru fiecare etapă a copilăriei. Vizitează-ne online la www.minikids.ro pentru a explora selecția noastră și a găsi hainele perfecte pentru copilul tău.

Ultimele stiri