Ghid de cumparare: Rochite pentru fetite

Sezonul cald este primit cu mult entuziasm de parinti din extrem de multe motive. Vremea prietenoasa, mai mult timp petrecut afara, haine usoare si lejere, inghetata si concediile la mare sunt numai cateva dintre aspectele verii ce ii incanta pe micuti. Pe langa toate acestea, parintii de fetite mai au un motiv de bucurie, deoarece isi pot imbraca micutele ca pe niste dragalase printese. Ii poti condamna, cu atatea modele frumoase de rochite pentru fetite pe piata? Astfel, daca ai o fetita sau daca trebuie sa faci un cadou, iata un scurt ghid ce te va ajuta sa cumperi rochitele perfecte!

Avantajele purtarii unor rochite in timpul verii

Pe langa faptul ca sunt incredibil de finute si de vesel colorate, rochitele prezinta atatea avantaje incat este de inteles de ce acestea predomina in garderoba de vara a micutelor.

-       Sa pui o rochita pe copil, iar acesta sa fie gata de plecare in cateva minute poate fi ca o gura de aer proaspat pentru parinti, mai ales dupa luni intregi de imbracat copilul cu doua sau trei straturi de haine.

-       Nu exista piesa vestimentara mai usor de accesorizat ca rochita. Iar cei care au fetite stiu ca micutele pun mare pret pe acest lucru. Odata ce ai rochia, singura grija pe care o mai ai este sa nimeresti sandalele si bentitele asortate.

-       Un alt aspect ce merita mentionat este ca rochiile pot face mult mai usoara trecerea de la pampers la olita sau toaleta. In cazul incidentelor, acestea pot sa nu se ude, ca in cazul pantalonilor. Iar in cazul in care se uda, daca ai o alta rochita in geanta de urgente schimbarea va fi imediata.

-       Usoare si lejere, rochitele sunt ideale pentru joaca, oferind o libertate de miscare mult ravnita dupa cele trei sezoane in care predomina pantalonii. In plus, datorita materialelor calitative si placute, rochiile permit pielii sa respire intr-un mod natural.

Toate aceste avantaje le vei gasi la rochitele de la MiniKids. Datorita croielilor deosebite,  materialelor de o calitate superioara si modelelor atractive si vesele, rochitele de aici sunt piesele vestimentare favorite ale fetitelor.

Tipuri de rochite pentru fetite

Stim ca sunt o multime de tipuri de rochii in magazine si ca pare imposibil sa le clasifici, insa acestea se pot imparti in cateva modele principale.

Tipuri de rochite pentru fetite

Stim ca sunt o multime de tipuri de rochii in magazine si ca pare imposibil sa le clasifici, insa acestea se pot imparti in cateva modele principale.
Pentru cele mai tinere domnisoare, care inca nu merg singure sau care nu stau in sezut, s-au inventat rochitele de tip body. Datorita sistemului, rochita va ramane la locul ei, fara sa incomodeze copilul, iar acesta va arata incredibil de dragalas.

-       Rochitele stil babydoll sunt printre preferatele fetitelor, pentru ca sunt frumoase, finute si foarte comode. Tip maieu in partea de sus, cu manecute bufante sau in stil aripi de fluture, in partea de jos vor avea o forma lejera, fara elastice in talie.

-       Rochitele drepte cu guleras si nasturei sunt ideale pentru serbari sau ocazii speciale, oferind fetitelor un aer elegant.

-       Rochitele cu tutu raspund visurilor fetelor de a deveni printese sau balerine.

-       Rochitele cu model diferit in partea de sus pot crea senzatia de bluza cu fusta daca micuta doreste sa iasa din sfera unitara a rochiilor.

In ceea ce priveste modelele si culorile, cu siguranta ai de unde alege. Buline, inghetata, pisicute, personaje din desene animate, floricele sau fluturasi sunt numai cateva din imprimeurile preferate ale micutelor domnisoare, iar culorile pastelate, dulci, aprinse sau curcubeu prezinta un adevarat joc cromatic. Spre exemplu, rochita Unicorn Baby combina mult indragitul unicorn fantastic cu tutu, ca urmare este una dintre piesele vestimentare preferate ale fetitelor.

Cum se intretin corect rochitele pentru fetite?

Ca in cazul tuturor articolelor vestimentare, intretinerea rochitelor nu este un lucru extrem de complicat, iar daca este facuta cum trebuie acestea pot fi purtate toata vara, ba chiar si in urmatorul an, daca marimea se mai potriveste.

-       Pentru ca rochia galbena preferata a fetitei sa nu devina portocalie sau verde, trebuie ai grija sa separi culorile la spalare sau sa folosesti servetele speciale ce absorb culoarea in timpul spalarii.

-       Nu folosi uscatorul daca pe eticheta nu iti arata ca este permis, daca nu vrei ca rochita sa intre la apa si sa devina bluza. Pentru ca mirosul de haine uscate la aer liber este extrem de placut, profita de acest lucru cat vremea e frumoasa.

-       Daca agati rochita pe un umeras cat inca este uda si o netezesti cu palmele, sunt mari sanse sa nu mai fie nevoie sa folosesti fierul de calcat.

-       Rochitele cu imprimeuri colorate vor rezista mult mai bine petelor comparativ cu cele in nuante uni.

Astfel, cand o fetita va imbraca o rochie cu tutu se va simti ca o balerina. Daca va alege una cu personajele ei preferate va porni intr-o calatorie fantastica, iar intr-o rochie eleganta va bea ceaiul ca la casa regala. Va fi un alt personaj de fiecare data cand va imbraca o rochita noua si acest lucru o va incanta nespus. Asa ca daca vrei sa faci o reala bucurie unei fetite mici, cumpara-i o rochita de la MiniKids!

 

Ultimele stiri