Ghid de cumparare: Haine de copii

Unele dintre cele mai simpatice obiecte intalnite sunt, fara indoiala, hainutele de copii. Confectionate din materiale de buna calitate, acestea sunt atat de frumos colorate si au modele deosebite incat este usor de inteles de ce multi cad in patima cumparaturilor atunci cand vine vorba de haine de copii. Iata insa ce trebuie sa stii astfel incat sa achizitionezi pentru micutul tau cele mai calitative si potrivite produse la preturi convenabile.

Ce trebuie sa ai in vedere inainte de porni la cumparaturi?

Pentru a te asigura ca iesi in castig pe toate planurile atunci cand vine vorba de cumparat haine de copii, exista cateva aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere.  

-       Calitatea trebuie sa fie pe primul loc atunci cand vine vorba de haine de copii. Materialele trebuie sa fie rezistete, dar si placute la atingere si de buna calitate pentru a nu irita pielea copilului.

-       Siguranta este extrem de importanta, mai ales cand vine vorba de hainutele pentru bebelusi. Acestea nu trebuie sa aiba componente care se desprind sau bretele, cordoane in care se pot incurca.

Sigur ca bentitele cu pampoane sunt accesorii adorabile, la fel si camasile sau rochitele cu multe volane. Pentru momentele linistite, petrecute in interior,

-       vei putea sa cumperi produsele pe care ti le-ai dorit la preturi accesibile.

-       Unele produse merg purtate doua sezoane, cum ar fi primavara si toamna. Astfel, daca doresti sa cumperi o haina impermeabila de ploaie, un hanorac sau un trening, alege o dimeniune usor mai mare, astfel incat intr-un sezon sa i se aseze putin largut, iar in al doilea potrivit.

Tipuri de haine pentru copii

Indiferent de preferinte sau daca e fetita sau baietel, exista cateva articole vestimentare ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba unui copil. Pe langa rochite, camasi, pantaloni sau salopete, iata cateva articole vestimentare pe care trebuie sa le ai.

-       Sosetele si chilotii din bumbac. Deoarece atat zona intima cat si picioarele sunt parti ale corpului foarte sensibile, materialele din care sunt confectionate acestea trebuie sa fie cat mai naturale.

-       Palaria sau sapca sunt accesorii obligatorii in sezonul cald, pentru a proteja capul micutului de razele puternice ale soarelui si impotriva insolatiei.

-       Body-urile sunt articole vestimentare esentiale in garderoba unui bebelus. Acestea sunt usor de imbracat, sunt comode si permit accesul rapid si usor in zona scutecului.

-       Treningul sau compleul nu trebuie sa lipseasca, fiind usor de asortat si extrem de comod de imbracat. Acesta poate fi purtat fara probleme atat la munte, cat si seara la mare sau la joaca in curtea casei.

-       Hanoracul este un alt obiect vestimentar extrem de comod, mai ales in sezoanele cu temperaturi moderate. Usor de imbracat si de scos, acesta completeaza perfect orice tinuta.

Acum poti porni la cumparaturi fara griji, stiind care sunt cele mai importante aspecte de luat in considerare atunci cand vine vorba de hainute de copii. Utilitatea, confortul si calitatea sunt principalele criterii carora trebuie sa le acorzi importanta pentru a te asigura ca ii oferi celui mic ceea ce are nevoie.

-       acestea pot fi minunate. Insa in anumite cazuri, cum ar fi iesirile in aer liber, utilitatea hainelor in functie de ocazie trebuie sa fie mai presus decat aspectul lor. Astfel, stilul si functionalitatea acestora trebuie atent analizate si optat pentru hainutele care se potrivesc atat ocaziei, cat si temperamentului copilului.

-       Pentru ca micutii sunt extrem de activi, hainele lor trebuie sa fie comode si sa le permita sa se miste in voie. De aceea, marimea hainelor este un factor caruia trebuie sa ii acorzi importanta. Niste haine prea fixe pot sa ii incomodeze in anumite miscari, iar unele prea largi pot incomoda, chiar incurca.

Nu in ultimul rand, firea copilului este un factor de luat in considerare inainte de a face cumparaturi. Inca de la varste fragede, te vei intalni de preferintele personale ale celui mic atunci cand vine vorba de articolele vestimentare. O fetita poate privi mereu catre rochite, pe cand un baietel isi poate dori haine cu eroii lui preferati. Astfel, poti gasi imbracaminte pentru copii de la MiniKids care sa se potriveasca perfect micutului indiferent de personalitatea lui sau de dorintele acestuia.

Trucuri pentru a iti ajuta bugetul

Avand in vedere ca micutii cresc extrem de repede, exista cateva metode prin care sa poti suporta mai usor din punct de vedere financiar aceste schimbari dese de garderoba.

-       Sa privesti in viitor este unul dintre cele mai intelepte actiuni pe care le poti face astfel incat sa cumperi haine cu un buget restrans. In functie de ritmul de crestere, poti calcula cat va purta cel mic peste un an si vei putea sa achizitionezi produsele in avans la preturi mult mai avantajoase.

Reducerile de final de sezon sau de lichidari de stoc sunt cele mai potrivite momente de a face cumparaturi. Alege magazinele care ofera reduceri la haine pentru copii, iar astfel

-       vei putea sa cumperi produsele pe care ti le-ai dorit la preturi accesibile.

-       Unele produse merg purtate doua sezoane, cum ar fi primavara si toamna. Astfel, daca doresti sa cumperi o haina impermeabila de ploaie, un hanorac sau un trening, alege o dimeniune usor mai mare, astfel incat intr-un sezon sa i se aseze putin largut, iar in al doilea potrivit.

Ultimele stiri