Cum alcatuiti garderoba perfecta pentru bebelusul dumneavoastra

      De cate hainute pentru copii avem nevoie? Aceasta este o intrebare pe care si-o pun multi parinti atunci cand planifica o garderoba potrivita pentru bebelusi, iar un magazin precum Haineminikids.ro va vine de fiecare data in ajutor. Raspunsul depinde in primul rand de ritmul de
crestere al bebelusului, anumite articole neputand fi purtate o perioada foarte lunga de timp, dar
este totodata adevarat ca avand cat mai multe hainute la dispozitie ii veti putea imbraca pe cei
mici potrivit pentru orice ocazie.
haine bebelusihaine bebelusihaine bebelusi
     Alegerea ideala este asadar undeva la mijloc, intre a alege masurile potrivite care pot fi purtate in mod confortabil si a avea o varietate de hainute potrivite pentru diferite sezoane, activitati si evenimente la care si copilul poate fi prezent. Atunci cand aveti un bebelus vizitele din partea familiei si prietenilor devin mai frecvente, iar fiecare iesire in lume impreuna cu micutul este un eveniment. Astfel, o serie de tinute dragalase sunt intotdeauna utile.

     Cele mai versatile articole sunt body-urile care pot fi purtate ca atare pentru o tinuta lejera de vara sau pe sub alte hainute pentru a ii incalzi pe copii pe timp de iarna. Alegand cateva modele cu imprimeuri jucause, puteti achizitiona cate un body pentru fiecare zi a saptamanii, plus cateva rezerve in caz de murdarire. Caciulitele sunt un alt articol din categoria hainute copii care nu trebuie sa va lipseasca. Este important ca bebelusii sa stea la caldurica si sa fie protejati de curent asa ca doua caciulite din bumbac, una pentru purtat si una la spalat, sunt strict necesare si ideale pentru un bebelus sanatos. Sosetele sunt importante chiar si vara, iar 7 perechi sunt perfecte pentru a ajuta micutii sa se simta confortabil. Urmeaza pijamalele din care este recomandat sa aveti in jur de 4 perechi astfel incat sa puteti inlocui usor o pijama in caz de mici „accidente” in timpul somnului. Pijamalele trebuie sa fie confectionate din bumbac si sa aiba o masura cu maxim un numar mai mare decat masura reala a copilului, pentru a nu-l incomoda prin cute deranjante. Cateva perechi de pantaloni de tip blug, tricouri si camasute ii pregatesc pe baietei pentru o iesire moderna, iar fetitele vor arata intotdeauna adorabil in rochite colorate.   

     Pentru sezonul cald nu uitati sa aveti pregatite niste palarioare sau o sepcuta de protectie impotriva razelor puternice ale soarelui.
     In privinta culorilor, nu ezitati sa ganditi creativ, fara nicio rezerva, rozul nu este unica culoare potrivita pentru fetite, iar baieteii pot purta cu entuziasm imprimeuri. Hainutele moderne pentru copii ofera o varietate atat de mare de culori si imprimeuri incat puteti crea singuri cele mai dragalase combinatii. In plus, exista o multitudine de hainute potrivite pentru ambele sexe astfel incat ele sunt o achizitie foarte economica daca aveti mai multi copii intrucat acestea devin
interschimbabile.

     Costumasul pentru botez este o alta categorie de hainute pentru copii deosebit de importanta
pentru copiii cu varsta de pana la 1 an. Pe rafturile Haineminikids.ro veti gasi mereu cele mai
placute oferte cu hainute copii, in modele clasice si elegante, cat si variante moderne, in functie de preferintele fiecarui parinte.

Ultimele stiri