Cate si ce hainute copii luam in primul concediu impreuna cu bebelusul

Cantitatea si tipul de hainute copii pot reprezenta o dilema pentru parintii care doresc sa plece in concediu impreuna cu bebelusul, fie ca acesta are doar cateva luni sau a depasit varsta de 1 an. Rezolvarea adecvata a acestei probleme pleaca in primul rand de la locatia in care veti petrece concediul si timpul alocat acestei vacante.

In esenta fiind vorba despre anotimpul calduros, veti porni in cele mai multe dintre cazuri spre litoral pentru a profita de aerosolii marini, dar nu este exclus sa preferati zonele montane pentru mai multa liniste si aer puternic ozonat. Indiferent de alegere seturile cu haine bebelusi trebuie sa fie indestulatoare si sa cuprinda cel putin 3 schimburi pentru fiecare zi pe care o veti petrece departe de casa, pentru ca nu este deloc conforatabil sa spalati lucrusoarele copilului in loc sa va plimbati si sa va umpleti cu bucurie sufletul.

Prosop baie bebelusi             Haine copii si bebelusi               Trening copii

Consultarea prognozei va poate aduce inca un semn despre cum va arata vremea in zilele de vacanta, iar acest lucru influeteaza si garderoba de vacanta a bebelusului prin includerea unor haine bebelusi putin mai groase in caz de nevoie. Cum bebelusii sub 1 an nu trebuie expusi la direct la soare, atunci seturile cu pantalonasi scurti si tricou cu maneca scurta sunt cele mai adecvate haine copii la vremea concediului de vara. Daca cel mic a pornit deja in picioare nu uitati sa ii luati si 2 schimburi de incaltaminte pentru a-i oferi posibilitatea de a merge si a-si descoperi abilitatile de explorare fara a exista pericolul sa se raneasca la talpite.

               Salopeta Mickey bebelusi si copii                    Rochita body copii si bebelusi

Pentru ca toate acestea sa le puteti cumpara rapid si cu costuri rezonabile, echipa Haineminikids.ro va invita sa verificati cu usurinta oferta de haine copii care se adreseaza bebelusului vostru, fetita sau baiat. Am conceput in asemenea maniera facilitatile magazinului nostru online pentru a va usura cautarea, conducandu-va direct spre raftul care contine toata gama de haine copii pentru fetite sau pentru baietei, iar mai apoi puteti selecta categoria de varsta.

Odata ajunsi in acest loc aveti de ales intre un superb costumas Teddy, ori un costumas crocodil, dar si un minunat costumas gargarita sau un costumas Minnie, oricare dintre ele fiind realizate din materiale confortabile si sigure pentru a fi purtate de catre bebelusi. Pentru ca este concediu si joaca afara va fi pe primul plan, nu uitati sa alegeti si un costumas pentru baietei format din tricou si pantalonasi scurt din bumbac, sau pentru fetire o rochita floricele pentru a le asigura confort in miscari.

Pulover bebelusi              Incaltaminte copii si bebelusi             Trening copii, haiene copii

Un body bebelusi este tot ce aveti nevoie pentru a-i asigura somnul de dupa amiaza si pe cel din timpul noptii si va recomandam sa luati o masura putin mai mare pentru a-i permite miscari libere in timpul somnului si a nu transpira. Pentru cei mai maricei o pijama cu imprimeuri este la fel de utila si fara indoiala necesara in bagajul cu hainute bebelusi cu care veti pleca.

Suntem deschisi sa ne intrebati oricand despre calitatea si oferta de hainute bebelusi de care echipa Haineminikids.ro se ocupa in permanenta, fiind de datoria noastra sa va oferim spre cumparare doar acele hainute copii care corespund atat din punct de vedere estetic si practic, dar si al sigurantei utilizarii in contact direct cu pielea micutilor.

Save

Save

Ultimele stiri