Boatilus: Papuci pentru Copii 100% Reciclabili cu Aromă de Lămâie

Fondatorii franco-italieni ai brandului Boatilus, părinți și producători de papuci pentru copii dar si incaltaminte copii în a șaptea generație, își aduc experiența acumulată încă din anul 1810 într-o filosofie modernă și ecologică. Prin crearea modelelor BIOTY, CLOGGY și SLIDY, Boatilus nu doar că redefinește confortul, ci și angajamentul față de protecția mediului, oferind produse 100% reciclabile și bazate pe biocomponente.

Durabilitate și Inovație

Toate modelele de sandale Boatilus sunt durabile și ingenioase, integrate cu o talpă interioară anatomică și o talpă exterioară antialunecare, care include un absorbitor de șocuri real la călcâi. Mai mult decât atât, acestea sunt realizate din materiale biobazate și conțin cochilii de stridii reciclate din Bretania, Franța, înlocuind până la 15% din materialele obișnuite.

O Aromă Plăcută și Beneficii Antimicrobiene 

Un alt aspect remarcabil este că încălțămintea pentru copii este parfumată cu coji de lămâi presate la rece din Italia, diluate cu 5%, oferind astfel proprietăți naturale antimicrobiene. Aceasta înseamnă că sandalele nu doar că miroase plăcut, dar sunt și mai igienice.

100% Reciclabile și Sociale 

În spiritul responsabilității ecologice, Boatilus a proiectat aceste sandale și cizme pentru a fi complet reciclabile. Modelele BIOTY, CLOGGY, SLIDY, NAUTIC și DUCKY sunt concepute pentru a avea multiple vieți: pot fi daruite sau schimbate prin intermediul noului rețea socială Boatilus Shoes Social Network.

BIOTY și CLOGGY: Confort și Practicitate 

Sandalele de plajă BIOTY și sabotii CLOGGY sunt fabricate din materiale bio-sursate și sunt complet reciclabile. Talpa lor antialunecare, realizată din cochilii de stridii reciclate, asigură confort maxim și stabilitate. În plus, datorită esenței de coajă de lămâie, acestea dispun de efecte antibacteriene naturale și pot fi curățate simplu sub robinet sau în mașina de spălat la 30°C.

Explorați și achiziționați aceste minunate perechi de papuci Boatilus pentru copii, disponibile exclusiv pe Minikids.ro. Asigurați confortul și stilul celor mici, totul cu un singur clic! CLICK AICI!!!

Ultimele stiri