Autocolant de perete Animalute-Fructe-Legume 135x86cm

28.79 Lei

47.99 Lei (-40%)

Acest produs valoreaza 14 puncte de fidelitate.

Cod produs: 12ATCLT33

Brand: MiniKids

Autocolant de perete pentru camera copilului, model tip 'masuratoare'. Autocolantul se potrivește cel mai bine pe o suprafață netedă, cum ar fi mobilierul, dar poate fi, de asemenea, lipit pe un perete cu un tencuială de grosime medie, care nu se curăță sau nu cade.

Oferta in limita stocului disponibil.

Disponibilitate: Stoc suficient

Poti cumpara in rate cu tbi bank

Autocolantul de perete cu fructe, animalute, legume si masuratoare de inaltime aduce un plus de culoare si utilitate in camera copiilor. Imprimat cu o grafica vesela si detalii fine, acest autocolant transforma peretele intr-un tablou interactiv, perfect pentru masurarea inaltimii copiilor si monitorizarea cresterii lor. Realizat din material de calitate, acest autocolant este usor de aplicat si indepartat, fara sa lase urme sau sa dauneze peretelui. Alege acest autocolant cu fructe, animalute, legume si masuratoare de inaltime pentru a-ti personaliza camera copiilor si a te bucura de un decor educativ in fiecare zi. Plansa masoara 135x86 cm. Camera copilului poate fi decorata foarte usor cu aceste stickere si totul va arata superb. Material: PVC Autocolantul se potrivește cel mai bine pe o suprafață netedă, cum ar fi mobilierul, dar poate fi, de asemenea, lipit pe un perete cu un tencuială de grosime medie, care nu se curăță sau nu cade.

       

Cost transport 17 lei. La comenzi de peste 200 lei transportul este gratuit.

   Transportul se va face exclusiv prin Urgent-Cargus la domiciliul clientului in termen maxim de 2 zile lucratoare de la data expedierii.

Plata se va efectua prin sistem ramburs de catre client sau online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

 

 

 

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

 

se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

 

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

 

    Comenzile plasate dupa ora 12:00 se vor expedia in ziua urmatoare.

  Produsul a fost adaugat in cos
Autocolant de perete Animalute-Fructe-Legume 135x86cm