Puzzle din lemn 15 PCS Invatam Calcule

17.99 Lei

Acest produs valoreaza 9 puncte de fidelitate.

Cod produs: Puzz27Le

Brand: MiniKids

  • Puzzle Interactiv pentru Copii, dedicat învățării numerelor și literelor, realizat din material 100% lemn. Piese colorate și ușor de manipulat, acest puzzle stimulează abilitățile de numărare și alfabetizare ale copiilor.
  • Oferind o experiență distractivă și captivantă, acest puzzle interactiv este instrumentul ideal pentru a-i ajuta pe cei mici să descopere și să învețe numerele și literele într-un mod interactiv și creativ.

Oferta in limita stocului disponibil.

Disponibilitate: Stoc limitat

Poti cumpara in rate cu tbi bank

  • Descoperiți magia numerelor și a literelor cu Puzzle-ul Interactiv pentru Copii, creat special pentru învățarea și explorarea acestor concepte fundamentale.
  • Realizat din material 100% lemn, acest puzzle oferă siguranță și durabilitate, fiind perfect pentru dezvoltarea abilităților de numărare și alfabetizare ale copiilor.
  • Cu piese colorate și ușor de manipulat, acest puzzle interactiv este un instrument excelent pentru a-i ajuta pe cei mici să învețe numerele și literele într-un mod distractiv și captivant.

       

Cost transport 17 lei. La comenzi de peste 200 lei transportul este gratuit.

   Transportul se va face exclusiv prin Urgent-Cargus la domiciliul clientului in termen maxim de 2 zile lucratoare de la data expedierii.

Plata se va efectua prin sistem ramburs de catre client sau online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

 

 

 

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

 

se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

 

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

 

    Comenzile plasate dupa ora 12:00 se vor expedia in ziua urmatoare.

  Produsul a fost adaugat in cos
Puzzle din lemn 15 PCS Invatam Calcule