Puzzle din lemn 11 PCS Ora Fructelor Interactiv

17.99 Lei

Acest produs valoreaza 9 puncte de fidelitate.

Cod produs: Puzz19Le

Brand: MiniKids

Puzzle Interactiv pentru Copii cu 11 piese din lemn, reprezentând un ceas și fructe delicioase așezate pe fiecare oră. Materialul 100% lemn asigură durabilitate și siguranță. Copiii se vor distra și vor învăța prin rezolvarea acestui puzzle interactiv, dezvoltând abilitățile motorii fine și învățând să asocieze orele cu diferitele fructe. Explorați conceptul timpului și descoperiți gusturile într-un mod captivant și interactiv.

Oferta in limita stocului disponibil.

Disponibilitate: Stoc limitat

Poti cumpara in rate cu tbi bank

Explorați timpul și gusturile cu Puzzle-ul Interactiv pentru Copii, compus din 11 piese din lemn, reprezentând un ceas și fructe delicioase care trebuie așezate pe fiecare oră. Realizat din material 100% lemn, acest puzzle oferă siguranță și durabilitate, combinând învățarea despre timp cu recunoașterea fructelor. Copiii vor dezvolta abilitățile motorii fine și vor învăța să asocieze orele cu diferitele fructe, într-un mod interactiv și distractiv.

       

Cost transport 17 lei. La comenzi de peste 200 lei transportul este gratuit.

   Transportul se va face exclusiv prin Urgent-Cargus la domiciliul clientului in termen maxim de 2 zile lucratoare de la data expedierii.

Plata se va efectua prin sistem ramburs de catre client sau online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

 

 

 

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

 

se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

 

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

 

    Comenzile plasate dupa ora 12:00 se vor expedia in ziua urmatoare.

  Produsul a fost adaugat in cos
Puzzle din lemn 11 PCS Ora Fructelor Interactiv