Paturica bebelusi bumbac floricele-cifre

55.19 Lei

68.99 Lei

Cod produs: 226107

Brand: MiniKids

Paturica din bumbac de calitate superioara 100% bumbac. Patura este imprimata cu floricele si cifre special conceputa pentru poze cu bebelusi si bifarea varstei. Dimensiuni: 90x90 cm. Fabricat in Turcia.

Oferta in limita stocului disponibil.

Consulta ghidul de marimi aici

Disponibilitate: Stoc suficient

Paturica din bumbac de calitate superioara 100% bumbac. Patura este imprimata cu floricele si cifre special conceputa pentru poze cu bebelusi si bifarea varstei. Dimensiuni: 90x90 cm. Fabricat in Turcia.

Gavrila Elena
Scris în 29 octombrie 2020
Rating:

” Super tare ideea..am sa fac un intreg calendar cu fiecare lunita..multumesc minikids “

Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

        urgent cargus

 

   Transportul se va face exclusiv prin Urgent Cargus la domiciliul clientului in termen maxim de 2 zile lucratoare de la data expedierii, iar

Plata se va efectua prin sistem ramburs de catre client sau online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

 

 

 

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

 

se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

 

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

 

    Comenzile plasate dupa ora 12:00 se vor expedia in ziua urmatoare.

  Produsul a fost adaugat in cos