Trusou, lumanare si cutie botez Mickey

399.99 Lei

Acest produs valoreaza 200 puncte de fidelitate.

Cod produs: 16T2

Brand: MiniKids

Acest trusou complet de botez include o lumanare specială (29 cm înălțime, 6 cm diametru) cu un design adorabil de Mickey imprimat, model blue cu galben, o sticlă pentru mir, o cutie de lemn pentru suvița de păr, o fasa, un săpunel, o pânză de mir (97x82 cm), un prosop de baie simplu (85x50 cm), un prosop cu imprimeu Mickey (75x75 cm) și o cutie (28x29x11 cm) pentru a păstra toate acestea ca o amintire prețioasă de la botezul copilului tău.

Această alegere specială de trusou complet de botez îmbină frumusețea, eleganța și utilitatea, fiind o alegere ideală pentru evenimentul important al botezului copilului tău.

Oferta in limita stocului disponibil.

Disponibilitate: Stoc limitat

Poti cumpara in rate cu tbi bank

Culori: Albastru  

Acest trusou complet de botez este alegerea perfectă pentru a marca evenimentul important al botezului copilului tău.

Format dintr-o

  • lumanare specială (29 cm înălțime, 6 cm diametru) cu un design adorabil de Mickey imprimat, model blue cu galben,
  • o sticlă pentru mir,
  • o cutie de lemn pentru suvița de păr,
  • o fasa, un săpunel,
  • o pânză de mir (97x82 cm),
  • un prosop de baie simplu (85x50 cm),
  • un prosop cu imprimeu Mickey (75x75 cm) 
  • cutie (28x29x11 cm), acest trusou are tot ce este nevoie pentru un botez perfect.

Lumanarea specială reprezintă o metaforă pentru lumină și speranță, iar designul Mickey imprimat îi conferă un plus de dulceață și farmec.

Sticluța și cutia de lemn pentru suvița de păr sunt detalii adorabile și utile pentru a păstra amintiri prețioase de la botezul micuțului tău.

Fasa, săpunelul, pânza de mir și prosopul simplu și cu imprimeu Mickey sunt accesorii necesare pentru îngrijirea copilului tău și îi conferă un plus de frumusețe și eleganță.

Toate aceste elemente sunt aranjate cu grijă într-o cutie specială (28x29x11 cm) care poate fi păstrată și folosită ca o amintire prețioasă de la botezul copilului tău.

Acest trusou complet de botez este o alegere perfectă pentru a transmite un mesaj de iubire, speranță și protecție pentru noua viață care începe astfel călătoria sa prin viață.

       

Cost transport 17 lei. La comenzi de peste 200 lei transportul este gratuit.

   Transportul se va face exclusiv prin Urgent-Cargus la domiciliul clientului in termen maxim de 2 zile lucratoare de la data expedierii.

Plata se va efectua prin sistem ramburs de catre client sau online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

 

 

 

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

 

se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

 

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

 

    Comenzile plasate dupa ora 12:00 se vor expedia in ziua urmatoare.

  Produsul a fost adaugat in cos
Trusou, lumanare si cutie botez Mickey