Salopeta Junior fish galben

67.99 Lei

Acest produs valoreaza 34 puncte de fidelitate.

Cod produs: 2297-1

Brand: MiniKids

  • Această salopetă premium pentru băieței din colecția ANNABABBA este fabricată din bumbac 100% și are un design modern și funcțional.
  • Deschiderea cu trei nasturi de pe piept și capsele dintre picioruse fac îmbrăcarea și dezbrăcarea rapidă și ușoară, în timp ce botoseii incorporați protejează picioarele delicate ale copiilor.
  • Materialul delicat și plăcut la atingere oferă o senzație confortabilă și nu irită pielea sensibilă a copiilor.
  • Această salopetă reprezintă o alegere excelentă pentru părinții care caută un produs de calitate superioară, funcțional și modern pentru băiețeii lor.
  • !!!Este important de menționat că această salopetă a fost reetichetată cu măsurile corespunzătoare, deoarece eticheta inițială din fabrică avea o mărime eronată. Astfel, poți fi sigur că vei alege mărimea corectă și vei beneficia de un produs perfect ajustat nevoilor tale.

Oferta in limita stocului disponibil.

Consulta ghidul de marimi aici

Disponibilitate: -Alege varianta-

Poti cumpara in rate cu tbi bank

Culori: Galben  
Sezon: Primavara-Toamna  
  • Această salopetă premium din colecția ANNABABBA este perfectă pentru băiețeii care vor să arate bine și să fie confortabili. Fabricată din bumbac 100%, este delicată cu pielea sensibilă a copiilor și le oferă respirabilitate maximă.
  • Deschiderea cu trei nasturi de pe piept și capsele dintre picioruse fac îmbrăcarea și dezbrăcarea rapidă și ușoară.
  • Modelul cu botosei incorporați este practic și funcțional, oferind protecție picioarelor copiilor de frig și de alte elemente din mediul înconjurător.
  • Materialul din bumbac oferă o senzație plăcută și nu irită pielea delicată a copiilor, astfel încât aceștia se vor simți confortabil și vor putea să se joace și să se miște în voie. Această salopetă premium din colecția ANNABABBA reprezintă o alegere excelentă pentru părinții care caută un produs de calitate superioară, cu un design modern și funcțional, fabricat dintr-un material delicat și plăcut la atingere.
  • !!!Este important de menționat că această salopetă a fost reetichetată cu măsurile corespunzătoare, deoarece eticheta inițială din fabrică avea o mărime eronată. Astfel, poți fi sigur că vei alege mărimea corectă și vei beneficia de un produs perfect ajustat nevoilor tale.

       

Cost transport 17 lei. La comenzi de peste 200 lei transportul este gratuit.

   Transportul se va face exclusiv prin Urgent-Cargus la domiciliul clientului in termen maxim de 2 zile lucratoare de la data expedierii.

Plata se va efectua prin sistem ramburs de catre client sau online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

 

 

 

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

 

se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

 

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

 

    Comenzile plasate dupa ora 12:00 se vor expedia in ziua urmatoare.

  Produsul a fost adaugat in cos
Salopeta Junior fish galben