Halat de baie coroniță model bleu

46.99 Lei

Cod produs: H3543

Brand: MiniKids

Halat de baie din material stil prosop absorbant cu cordon în talie, model cu gluga. Material 80% bumbac, 20% poliester. Fabricat în Turcia.

Oferta in limita stocului disponibil.

Consulta ghidul de marimi aici

Disponibilitate: -Alege varianta-

Halat de baie din material stil prosop absorbant cu cordon în talie, model cu gluga. Material 80% bumbac, 20% poliester. Fabricat în Turcia.

CORINA B.
Scris în 01 octombrie 2021
Rating:

” “

a cumparat acest produs în 23 septembrie 2021

Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

       

Cost transport 16 lei. La comenzi de peste 200 lei transportul este gratuit.

   Transportul se va face exclusiv prin SameDay la domiciliul clientului in termen maxim de 2 zile lucratoare de la data expedierii.

Plata se va efectua prin sistem ramburs de catre client sau online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

 

 

 

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

 

se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

 

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

 

    Comenzile plasate dupa ora 12:00 se vor expedia in ziua urmatoare.

  Produsul a fost adaugat in cos
Halat de baie coroniță model bleu