Primii pasi in siguranta cu incaltaminte bebelusi de calitate

Cand cumparati incaltaminte bebelusi nu trebuie sa va ganditi ca reprezinta doar un accesoriu de forma si ca nu ar avea o importanta deosebita in dezvoltarea micutului. Cei mai multi dintre parinti evita incaltarea copilului pana undeva spre momentul in care acesta pare ca va porni in picioare, insa aceasta practica nu face decat sa ingreuneze adaptarea bebelusilor la pozitia normala de mers si la obisnuinta de a purta incaltamintea potrivita varstei.

incaltaminte bebelusi                   botosei bebelusi                        incaltaminte copii

Ceea ce trebuie urmarit atunci cand cumparati primele perechi de incaltari se refera la lungimea talpitei bebelusului si la rigiditatea materialului din care este confectionata talpa incaltamintei. Lungimea adecvata se poate afla foarte simplu prin masurarea lungimii talpitei bebelusului si corelare cu marimile pe care magazinul Haineminikids.ro vi le pune la dispozitie pentru fiecare pereche. Despre rigiditatea talpii se stie ca este important sa fie una potrivita, insa suficient de tare incat sa asigure protejarea gleznei bebelusului pana cand acesta reuseste sa-si sustina corect echilibrul si sa paseasca din ce in ce mai sigur.

Veti cumpara prima incaltaminte bebelusi abia dupa ce copilul se va ridica in picioare si il veti ajuta sa faca primii pasi. Pana la acest moment nu este necesar si nici indicat sa incaltati copilul pentru a nu-l constrage la o situatie ce i-ar putea parea neplacuta si incomoda in primele luni de viata. Chiar si dupa inceperea primilor pasi, in interiorul casei, sau in zonele sigure pentru mers, copilul trebuie lasat sa paseasca descult, insa acest lucru nu trebuie sa devina o obisnuinta, ci mai degraba momente de aerisire a picioruselor si perceptie a mediului cu texturi diferite.

adidasi bebelusi                        botosei copii

In orice caz pe langa toate seturile de haine copii pe care le veti gasi in magazinul nostru online, veti putea observa ca preocuparea noastra este de a va oferi o gama cat mai variata de produse in functie de varsta bebelusilor fie ca sunt fetite sau baietei. Combinarea unei salopete, a unui sarafan, sau a unui costumas poate fi facuta foarte simplu cu incaltamintea adecvata, atat din punct de vedere a marimilor cat si a nuantelor coloristice dorite pentru asortare. Aveti atat de multe variante de a alege haine copii incat nu exista vreun motiv sa nu mergeti la cumparturi online care va aduc salvarea timpului pretios pe care sa-l petreceti impreuna cu cel mai drag membru al familiei.

Daca pentru hainute bebelusi puteti observa mai usor daca marimea este inca potrivita pe masura ce bebelusii cresc, nu acelasi lucru se poate spune si despre incaltaminte. Niciun bebelus nu va spune vreodata ca incaltamintea pe care i-o puneti ii este stramta. Pentru a vedea daca talpita lui este inca potrivita cu incaltamitea, ridicati-l in picioare si puneti o coala de hartie sub talpa. Desenati conturul talpitei si verificati daca dimensiunile botoseilor sunt inca potrivite cu masura lui. In general o data la circa 4 sau 5 luni veti observa ca este necesara o noua pereche de incaltamite si atunci puteti profita de a cumpara si alte hainute bebelusi in ton cu noile incaltari.

Pentru orice intrebari sau solicitari, echipa Haineminikids.ro este permanent disponibila si va sustine in a umple cu folos rafturile dulapiorului cu hainute copii vesele si in special sigure pentru purtare, in asa fel incat bebelusii sa fie mereu vioi si fericiti.

Nu uitati! Comenzile pentru hainute copii, accesorii, sau hainute botez va sunt livrate gratuit daca valoarea lor este de cel putin 200 de lei.

Ultimele stiri