Prima zi acasa cu bebe: cum sa te pregatesti

Hainutele pentru nou nascuti si prima lor zi acasa reprezinta o traditie importanta pentru intreaga familie si este practicata destul de des in zilele noastre. Magazinul cu haine copii online Minikids te ajuta sa decizi care sunt piesele importante pentru prima zi acasa cu bebe. Desigur, ne dorim ca prima zi acasa cu bebelusul tau sa fie una perfecta! Atata timp cat nou nascutul este imbracat potrivit sezonului, nu credem ca poti da gres.

In timp ce unii parinti vor ca bebelusul lor sa arate imaculat si achizitioneaza de exemplu, o rochita superba, altii prefera sa achizitoneze un body dragut cu diferite imprimeuri si accesorii. Desigur, mai sunt multe alte aspecte de care noii parinti trebuie sa se ingrijeasca, dar partea cu hainutele si accesoriile esentiale pentru prima zi acasa este pe primele locuri in lista oricarui parinte. De aceea, magazinul cu haine bebelusi si nou nascuti Minikids este aici sa va ajute cu lucrurile de prima necesitate.

haine nou nascuti si bebelusi

Am pus la punct o mica lista:
  • Body - body-urile sunt piesa de baza de la care pleaca orice outfit pentru un nou nascut sau bebelus de cateva luni. Daca temperaturile sunt mai scazute si consideri ca bebelusului tau i-ar fi frig, poti adauga piese auxiliare precum pantalonasi, vestute, pulovarase sau bluzite.
  • Caciulita - este indicat sa cumperi cel putin o caciulita pentru primele zile. Asigura-te ca este suficient de mica pentru capul nou nascutului.
  • Sosete - de obicei, bebelusii scapa destul de repede de sosetele cu care sunt incaltati, dar vor avea nevoie de un strat in plus pentru drumul spre casa.
  • Pled/patura - toate mamicile trebuie sa fie pregatite cu o paturica sau un pled pentru a proteja bebelusul de orice conditii externe la care ar putea fi expus.
Iata un set perfect de accesorii si hainute pentru nou nascuti

Set haine nou nascuti

Acest set este confectionat din 100% bumbac moale de calitate si este format din bluzita cu imprimeu brodat in material (sistem cu capse), pantaloni, manusi, caciulita si bavetiva. Minikids dispune de multe alte costumase si accesorii pentru nou nascuti. De aceea va invitam cu drag sa explorati magazinul nostru cu haine bebelusi si accesorii!

Ultimele stiri