Plimbarea cu bebe - ce luam cu noi

Plimbarea cu bebe este distractiva de fiecare data, dar trebuie sa stii si ce lucruri esentiale ar trebui sa iei cu tine.

Plimbarea cu bebe reprezinta un timp pretios pentru amândoi, iar in afara de hainutele de bebelusi din dotare, este bine de stiut ce ar trebui sa ai cu tine la fiecare iesire. Minikids, magazinul cu haine copii online stie ca orice parinte se gandeste prima data la haine copii si haine bebelusi atunci când isi pregateste micutul de o iesire in parc. Este bine, totusi, sa tinem cont si de anumite nevoie specifice oricarui micut. Bebelusii au nevoie de o multitudine de lucruri. Cu toate astea, de cele mai multe ori avem tendinta de a exagera atunci când pregatim gentuta cu lucruri pentru bebe.

Scutece

Nu trebuie sa iei tot pachetul, dar gandeste-te pentru cat timp vei fi plecata. Daca planuiesti o plimbare in parc este bine sa iei cu tine 2-3 scutece, pentru orice eventualitate.

Suzeta

Când iesi cu bebelusul tau este indicat sa anticipezi anumite lucruri. Nu strica niciodata sa ai o suzeta de rezerva. Bebelusii tind sa le arunce pe jos, sau pur si simplu sa le piarda.

plimbare cu bebelusul

Servetele umede

Poti folosi servetelele umede in orice situatie: curatarea petelor, igiena bebelusului, etc. Pachetele de servetele umede vin in diferite marimi si nu ocupa prea mult spatiu. In plus, te ajuta sa iesi imediat din orice situatie neplacuta.

Biberonul

La orice plimbare cu bebe nu trebuie sa uiti de biberon, indiferent daca ai nevoie el pentru apa sau lapte. In plus, biberonul previne patarea hainutelor, fiind foarte usor de utilizat.

Haine de schimb

Chiar daca ai biberonul cu tine, bebelusul tau se poate murdari foarte usor. De altfel, exista multe alte situatii in care micutul tau se poate murdari. Hainutele pentru bebelusi sau nou nascuti nu ocupa spatiu si este indicat sa ai cu tine un schimb la fiecare iesire.

Crema cu protectie solara

In special in timpul verii este important sa iei si o crema cu protectie solara. Chiar daca razele soarelui sunt mai puternice vara, este bine sa o folosesti si in celelalte anotimpuri.

Pungute de unica folosinta

Include in geanta pentru bebe 2-3 pungute de unica folosinta. Le poti folosi in diferite situatii precum depozitarea hainutelor murdare sau aruncarea la gunoi a scutecelor murdare.

Apa

Tine mereu o sticluta cu apa pentru hidratarea copilului. Atunci cand este nevoie, poti turna apa in biberon daca micutului ii este sete.

Ultimele stiri