Mamica pentru prima data: sfaturi pentru cumparaturi

Mamica pentru prima data? Cu siguranta cumparaturile pot fi complexe si destul de scumpe daca nu stii cum sa te orientezi.

Daca esti mamica pentru prima data, cu siguranta te simti coplesita. Chiar daca ai deja in sifonier haine pentru nou nascuti si bebelusi, ai cumparat patutul perfect, pampersii si biberoanele sunt la locul lor, inca mai ai lucruri esentiale care ar trebui achizitionate. Magazinul cu haine copii online Minikids iti ofera cateva sfaturi pentru cumparaturi, pe care ar trebui sa le iei in considerare.

Fa o lista cu ceea ce ai nevoie in prezent

De unele achizitii ai nevoie imediata, insa altele mai pot astepta. De fapt, daca nu intentionezi sa folosesti obiectul respective imediat dupa nasterea copilului, indicat ar fi sa nu il cumperi. Acest lucru iti va permite sa faci cumparaturi prin stabilirea prioritatii a ceea ce este necesar.

Stabileste un buget

Exista si achizitii costisitoare pe care nu le poti evita. Daca intentionezi sa ai mai multi copii pe viitor, ar trebui sa evaluezi calitatea obiectului si nu designul. In primul rand, nu te grabi! Nu este necesar sa cumperi un numar mare de biberoane sau un "baby monitor". Incearca sa nu cedezi in fata reclamelor care incearca sa creeze nevoi inutile.

Alege obiecte evolutiveCumparaturi pentru bebelusi si nou nascuti

Pentru a nu fi fortata sa cumperi an de an obiecte pentru copil, in functie de varsta si marime, poti alege mobilierul si accesoriile evolutive. Pot parea destul de costisitoare, dar majoritatea pot costa la fel de mult ca obiectele traditionale. De aceea, pe termen lung, achizitia va merita si te va scuti de cheltuieli in plus. De exemplu, exista paturi pentru bebelusi care contin o masa de schimbat scutecul si se pot transforma intr-un pat mai mare sau pot contine compartimente de depozitare.

Cere sfaturi de la mamicile cu experienta

Daca nu esti sigura pe alegerile tale, poti cere oricand sfaturi pentru cumparaturi de la mamicile cu experienta. Ele vor fi intotdeauna o sursa de sfaturi folositoare!

Ultimele stiri