Lucrurile esentiale pentru baita bebelusului

Lucrurile esentiale pentru un bebelus sunt importante atat pentru igiena si sanitate cat si pentru confort.

Lucrurile esentiale nu se rezuma doar la haine pentru bebelusi si nou nascuti, ci si la produse de baza pentru igiena. Confortul asigurat de haine copii din colectia Minikids se bazeaza in primul rand pe calitate. Cu toate astea, am decis sa luam in considerare si lucrurile esentiale pentru bebe atunci cand vine timpul pentru baita. Este normal sa ai o oarecare frica in primele luni de viata ale copilului, in special cand vorbim despre igiena. Sunt mici, plapanzi si se agita foarte tare. Prin urmare, am realizat o mica lista cu sfaturi si produse de baza:

Cadita pentru bebe

Putem spune ca este cel mai recomandat produs pentru bebelusii de pana in 6-8 luni. Se amplaseaza in interiorul unei cazi normale sau pe masuta pentru schimbat scutece. Apoi se poate pune copilul intr-o pozitie cat mai confortabila pentru a fi imbaiat in siguranta. Nu trebuie sa te ingrijorezi ca micutul tau va pati ceva. Atunci cand alegi o astfel de cadita, trebuie sa te uiti bine ca structura acesteia sa fie solida, iar materialele din care este confectionata sa fie igienice. Caditele din polipropilena nu sunt alunecoase si au marginile curbate.

Scaunel pentru baie

Acest tip de scaunel este recomandat bebelusilor care au peste 8 luni. Se pune in interiorul cazii pentru adulti. Datorita spatiului picioarele bebelusului, acesta se poate misca in voie fara a fi in pericol. desigur, dupa varsta de 8 luni copilul nu mai este la fel de fragil.

Haine bebelusi si nou nascuti si ingrijire bebe

Covorase pentru baie

Poti folosi covorasele pentru baie pentru a preveni alunecarea bebelusului. De asemenea, acestea pot fi plasate si in scaunelul mentionat anterior pentru o stabilitate mai buna. Prosoapele sunt, bineinteles, o alternativa buna.

Prosoape pentru uscarea copilului

Prosoapele sunt necesare pentru intregul proces de imbaiere a bebelusului. Este foarte important sa folosesti prosoape destinate copiilor deoarece ei au pielea sensibila. Asigura-te ca sunt hipoalergenice! Trebuie mentionat si faptul ca spalarea acestora se va face la fiecare doua folosiri si doar cu detergent/sapun special pentru copii.

Recomandari generale

Este indicata spalarea hainelor bebelusului in detergent special pentru copii. Nu utiliza balsamul de rufe pe care il folosesti in general, si spala separat hainutele copilului. Astfel, te vei asigura ca nu vor exista reactii alergice la nivelul pielii din cauza substantelor chimice care se gasesc in detergentii normali.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos