Importanta diversitatii culorilor pentru hainute bebelusi

Diversitatea culorilor si schimbarea a cat mai multe seturi de hainute bebelusi este un concept despre care cercetatorii afirma ca este la fel de important ca vocalizarea pe care parintii trebuie sa o faceti cu viitorul bebelus inca de cand acesta se afla in pantecele mamei.

Daca pana la nastere perceptiile auditive ofera un aport esential pentru dezvoltarea fatului, dupa nastere intervin perceptiile vizuale si tactile ce reprezinta baza pe care se va cladi dezvoltarea copilului si adaptarea sa cat mai usoara la mediul extrauterin. Prin perceptie se inteleg absolut toate elementele cu care intra in contact belelusul, iar intre acestea seturile de hainute bebelusi cu care va fi imbracat joaca un rol important.

      haine bebelusi              

Primele haine bebelusi pe care le veti folosi imediat dupa nastere si apoi dupa sosirea acasa de la maternitate trebuie sa fie atent alese in asa fel incat protejarea micutului sa fie practica din doua puncte de vedere. Unul, se refera la usurinta cu care un body va fi manipulat de catre mamica sau tatic pentru imbracarea sau schimbarea bebelusului, iar celalalt se refera direct la cum se va simti micutul in acest tip de imbracaminte. Fara indoiala este cea mai practica solutie din categoria de haine bebelusi, cel putin pentru primul an de viata, pentru ca imbracarea dintr-o singura piesa si inchiderea acesteia cu doar cativa nasturasi elimina riscul ca bebelusul sa ramana descoperit peste noapte datorita miscarilor pe care le face.

                                               

Gama de haine copii pe care o puteti gasi in rafturile online ale Haineminikids.ro este indestulatoare si a fost aleasa special de la producatori incat sa fie cat mai viu colorata. Echipa noastra a pornit direct de la ideea ca bebelusilor trebuie sa li se asigure o cat mai variata paleta de culori bazandu-ne pe conceptul amintit anterior. Invitam parintii sa agreeze aceasta practica prin care sa asigure cat mai multe seturi de schimb cu haine copii, de culori diferite, pentru a le oferi o diversitate cat mai mare in sensul diversificarii perceptiilor si fixarii starii de bine in detrimentul monononiei cromatice ce le poate afecta dezvoltarea si creativitatea ulterior.

haine bebelusi

       Nu mica va va fi mirarea atunci cand dincolo de varsta de 1 an veti observa ca fetitele, dar si baieteii vor incepe sa aiba preferinte in ceea ce privesc culorile si imprimeurile cu care sunt asortate diferitele hainute copii cu care ii veti imbraca. Este vorba despre stabilirea si sedimentarea perceptiei la varste mici in ceea ce priveste reactia creierului la anumite culori si combinatii de culori (bicolor, multicolor) prin care se genereaza starea de satisfactie vizuala si chiar linistire emotionala a micutilor.

haine bebelusi

Iata cum pornind de la cateva informatii despre cum reactioneaza bebelusii si copii pana la 3 ani in fata culorilor cu care sunt imprimate diferite tipuri de hainute copii, aveti in fata o noua dimensiune despre care poate ca nu ati stiut pana in prezent. Echipa Haineminikids.ro va ajuta sa alegeti dintr-o gama variata de hainute bebelusi, stocurile noastre fiind tot mai des actualizate si suplimentate cu cele mai placute si variate combinatii, nuante si stiluri de hainute pentru bebelusul vostru.

Ultimele stiri