Haine pentru bebelusi si nou nascuti pentru toamna-iarna

Micuta ta minune merita tot ce e mai bun in sezonul toamna - iarna din acest an. Am dat o nota de culoare noilor colectii Minikids de haine copii si haine bebelusi. Descoperiti pijamalute colorate atat pentru baietei, cat si pentru fetite, confectionate din materiale moi si confortabile. Daca ai nevoie de un outfit mai aparte pentru micutul tau, poti opta pentru costumasele asortate din trei piese. Un body confortabil, pantalonasi si o palariuta. Bebelusul tau va fi gata de o noua aventura!

Nu uita sa ne urmaresti pentru a fi la curent cu cele mai noi hainute din acest sezon. Iti poate atrage atentia si colectia de haine botez bebelusi. Te vom surprinde cu modele in stil popular sau elegant si fin. Rochite cu voal completate de caciulite si bolerouri asortate sau costume elegante compuse din pantaloni, camasuta si sacou.

De asemenea, avem costumase pentru botez compuse din 5-6 piese, ori trusouri care Haine bebelusi si copii pentru sezonul toamna-iarnacontin pana la 7 piese. Daca esti in cautare de haine nou nascuti, iti punem la dispozitie si o varietate de compleuri si multe alte hainute care se incadreaza in aceasta categorie de varsta (0-3 luni). Cu imprimeuri modern si amuzante sau sloganuri, vei gasi intotodeauna ceva care sa iti atraga atentia. De asemenea, recomandam si tricotajele pentru sezonul toamna-iarna 2018, pentru ca si cei mai activi bebelusi au nevoie de hainute confortabile. Ideale pentru zilele mai racoroase, pulovarasele din tricot sau hanoracele nu ar trebui niciodata sa lipseasca din garderoba puiului tau.

Blugii si bluzele compun un outfit basic, dar nu putem sa zicem ca este neaparat batut in cuie! Blugii sau pantalonii din material de calitate asortati cu bluze sau pulovere sunt combinatia ideala pentru sezonul rece. Indiferent ca vorbim despre baietei sau fetite, Minikids are in colectia toamna-iarna piese vestimentare in trend, confortabile datorita materialelor moi si de calitate. Ne adresam categoriilor de varste incepand de la nou nascuti si pana la copii de 3 anisori.

Ultimele stiri