Haine botez bebelusi si copii - Idei si sfaturi

Daca ziua in care trebuie sa iti botezi copilul se apropie, putem spune ca esti in locul potrivit. Minikids este magazinul haine botez copiicu haine copii online care te ajuta sa alegi outfitul perfect pentru micutul tau. Avem o selectie excelenta de haine botez bebelusi si copii atat pentru fete cat si pentru baieti. Intelegem dilema fiecarei mame care se confrunta cu aceasta dificila alegere atunci cand vine vorba de botezul bebelusului. Cu siguranta, multitudinea de modele cu design elegant sau simplu, ori compuse din mai multe piese vestimentare nu vor usura atingerea scopului final.

O amintire de neuitat

Botezul este un eveniment unic in viata copilului, iar datoria ta de parinte este sa alegi un outfit la fel de memorabil. Majoritatea religiilor crestine au o ceremonie pentru botezul copilului. In timp ce unii recomanda un outfit complet alb pentru ceremonie, altii considera ca imbracamintea in culori pastelate sau de culoare crem este cea mai potrivita alegere.

Confortul conteaza

Bebelusul tau ar trebui sa poata sa se miste in voie in costumasul de botez. Un material moale este alegerea perfecta pentru imbracamintea de botez. Sensibilitatea pielii unui bebelus nu permite alegerea unor haine care au in compozitia lor materiale rigide care pot provoca mancarimi.

Vremea joaca un rol importanthaine botez bebelusi

Cand alegi hainutele pentru botez trebuie sa te gandesti bine si la vremea de afara. Bebelusului tau nu trebuie sa ii fie nici foarte cald, dar nici sa tremure de frig. Manecutele scurte si materialele usoare precum bumbacul sunt ideale pentru sezonul cald. De partea cealalta, atunci cand temperaturile sunt scazute, mancutele si pantalonasii lungi sunt mai potrivite pentru vremea rece.

Detaliile nu sunt de neglijat

Mamicile de fetite pot alege hainute cu detalii speciale precum dantela, fundite sau aplicatii florale. Pentru botezul micutilor baieti, papioanele sau curelusele la pantaloni pot da un aer special intregului outfit. Minikids are in colectia de haine botez copii costumase speciale compuse din mai multe piese si rochite dragute cu paltonase sau bolerouri. De asemenea, nu este de neglijat nici colectia traditional romaneasca care aduce un aer deosebit intregii ceremonii de botez.

Ultimele stiri