Haine bebelusi si nou nascuti: ghidul cumparatorului

Haine bebelusi si nou nascuti: cum ne organziam

Hainutele pentru bebelusi si nou nascuti isi fac mereu loc in camera copilului si niciodata nu putem spune ca avem prea multe. In rutina zilnica si aglomerata a bebelusului, printre orele fixe de hranire, schimbare si somn, ai nevoie de hainute usor de manevrat si foarte confortabile. Odata ce cunosti cateva reguli simple de cumparaturi, restul va parea mult mai usor de realizat.

La ce sa ne uitam cand cumparammarimea corecta pentru haine nou nascuti

Fii la curent cu marimile hainutelor! De cele mai multe ori, sistemul de marimi poate functiona in mod diferit de la magazin la magazin. De aceea, magazinul cu haine copii online Minikids a pus la punct tabele cu marimi conform produselor oferite pentru a va usura experienta de cumparaturi online.

Cumpara cantitati mai mici! Parintii nu au nevoie de cantitati enorme de haine pentru nou nascuti, deoarece copiii cresc foarte repede in aceasta perioada.

Cand ai indoieli in alegerea marimii, alege intotdeauna marimea mai mare. Aparent, nou nascutii cresc peste noapte! O marime prea mica nu iti va fi de folos, in schimb o marime mai mare poate fi modificata temporar.

Cauta materiale moi! Nou nascutii au pielea foarte sensibila. Expertii recomanda alegerea bumbacului. Nu uita sa tai etichetele din interiorul hainutelor pentru a evita o eventuala iritatie la nivelul pielii.marimea potrivita pentru haine bebelusi

Usurinta cu care imbraci copilul reprezinta un aspect important, iar hainutele cu nasturi iti pot da de lucru, in special daca ai un bebelus mai agitat. Capsele si fermoarele sunt intotdeauna alegerea mai usoara si mai sigura.

Asigura-te ca iti e usor sa schimbi scutecul! Majoritatea body-urilor si a pijamalutelor pentru bebelusi au capse in zona inferioara. Alegerea acestori tipuri de hainute iti va usura munca, atunci cand trebuie sa schimbi scutecul.

Alege pantalonasi cu turul elastic! Poate fi tentant sa alegi blugi cu modele atractive pentru nou nascut. Daca acest tip de pantalon nu are turul elastic, va fi extrem de dificil de imbracat.

Nu uita de body-urile simple, albe si cu capse in zona inferioara. Acestea sunt piesele de vestimentatie de baza pentru nou nascuti si bebelusi.

Ultimele stiri