Ce haine bebelusi folosim vara pentru prima iesire la aer

Primul set de haine bebelusi pe care il veti utiliza la prima iesire in aer liber din timpul sezonului cald trebuie sa fi atent ales pentru a pastra o temperatura echilibrata a corpului, chiar daca temperaturile sunt ridicate. In orice situatie este bine sa fiti atenti sa nu alegeti portiunile din zi in care indicele de radiatie ultravioleta este foarte ridicat, prin urmare in orele diminetei si dupa amiaza sunt cele mai bune momente pentru expunerea bebelusului la aer si chiar la lumina solara daca acesta a depasit 1 an.

Haine bebelusi ieftine                    

Protejarea prin expunere indirecta este o solutie confortabila si in special sanatoasa pentru bebelusi pentru ca adaptarea se va face treptat, atat din punct de vedere al expunerii pielii care ramane in afara oricaror haine bebelusi veti utiliza, dar si a ochisorilor care suporta mai greu la inceput lumina puternica a soarelui.

                        

O solutie pentru acest tip de expunere indirecta este alegerea unei zone unde alterneaza umbra copacilor cu scurte zone expuse partial la soare, acest tip de plimbare in carucior fiind cea mai recomandata pentru primele luni de viata. Caruciorul trebuie sa fie dotat cu parasolar, insa veti incerca sa faceti un compromis intre timpul de expunere directa si umbrirea cat mai buna cu ajutorul acestuia. Pentru ca seturile de haine copii sunt atat de usor de ales atunci cand doriti sa cumparati dintr-un magazin online cum este Haineminikids.ro, merita sa faceti o mica rezerva de costumase si rochite in asa fel incat baietelul sau fetita sa se simta perfect in fiecare zi. Cateva seturi din aceste hainute copii va pot ajuta sa salvati timp atunci cand va pregatiti sa iesiti afara, pentru ca unele sunt deja curate si pregatite pe raftul din camera copilului, iar altele sunt deja in masina de spalat.

Principala optiune in alegerea setului de vara trebuie sa cuprinda hainute bebelusi confectionate din bumbac si toate este bine sa fie cat mai lejere pentru a nu lasa vreo sansa ca bebelusul sa se supraincalzeasca. Pentru ca in primele luni de viata sistemul de autoreglare a temperaturii corpului este inca fragil, acordati multa atentie la felul in care veti imbraca bebelusii. Cele mai des utilizare haine copii sunt cele de timpul custumas format din pantalonsi scurti si tricou cu mane scurta. Piciorusele vor ramane de preferat goale, inclusiv talpile pentru a primi radiatia solara sanatoasa in scopul fixarii vitaminei D, atat de importanta pentru structura osoasa. Pe cap, doar atunci cand este necesar, puneti o palariuta a caror boruri sa poata forma o mica streasina pentru protectia ochilor, insa in restul timpului lasati copilul cu capul descoperit.

Salopeta bebelusi, haine bebelusi               Salopeta bebe, hainute bebelusi           

Nu cumprati prea multe seturi de hainute copii pentru un sezon pentru ca supriza va fi ca in sezonul urmator acestea sa ramana micute si sa incomodeze bebelusul din totate punctele de vedere. Regula cea mai buna pe care o puteti aplica este ca un set cu hainute bebelusi pe care il utilizati saptamanal sa fie sustinut de alte doua seturi care sunt deja spalate, calcate si asteapta in dulapul din camera baietelului sau a fetitei.

Ultimele stiri