Ce criterii urmariti in timpul cumparaturilor de hainute bebelusi

      Atunci cand sunteti in cautare de haine bebelusi, trebuie sa va avertizam: va fi dificil sa nu
incarcati cosul de cumparaturi cu o multime de mini blugi, costumase simpatice, rochite inflorate,bluzite si plovere multicolore. Hainutele pentru bebelusi sunt acum mai moderne decat oricand si devin irezistibile pentru parinti.

                                             

     Orice mamica sau tatic isi doreste ca bebelusul lor sa fie bine imbracat, iar comerciantii de haine copii raspund la aceasta cerinta cu stiluri deosebite, care sunt atragatoare chiar si pentru adulti.

     Aceste hainute sunt atractive chiar si pentru cei mici datorita culorilor, imprimeurilor si
confortului deosebit pe care il ofera. Garderoba bebelusului trebuie pregatita chiar inainte de
sosirea acestuia in familie, de aceea este bine sa aveti pregatite cateva articole in masuri pentru
nou-nascuti. Aceste mici articole vor deveni de obicei prea mici in timp de o luna, de aceea este
mai practic sa achizitionati mai multe hainute copii din categoria 3-6 luni sau 6-9 luni. Daca doriti sa economisiti bani, este mai practic sa porniti la cumparaturi, dupa ce ati fost vizitati de toate rudele si prietenii care doresc sa intalneasca bebelusul, pentru ca acestia probabil va vor oferi deja cateva seturi de hainute.

  haine bebelusi  haine bebelusi     haine bebelusi      
      Masurile pentru hainute bebelusi se impart in 4 categorii: de la 0 la 3 luni, de la 3 la 6 luni, de la 6 la 9 luni si de la 9 la 12 luni, iar apoi sunt disponibile pentru 12, 18 si 24 de luni. Aceste masuri pot insa sa difere de la un producator la altul, iar o regula sigura care va ajuta sa aveti mereu hainute pe masura este sa dublati varsta bebelusului atunci cand alegeti marimea potrivita. De exemplu, pentru un bebe de 4 luni este mai practic sa cumparati hainute din categoria 6-9, decat din categoria 3-6. Chiar daca articolul respectiv poate parea putin mai mare la inceput, bebelusul creste atat de repede, incat curand va compensa diferenta.

       Un alt criteriu important atunci cand cumparati haine bebelusi este siguranta. Aveti grija ce fel de nasturi, inchizatori, fundite sau aplicatii au hainutele pe care le cumparti. Daca cumparati onlinesolicitati consiliere in privinta elementelor decorative sau a inchizatorilor pentru a va asigura ca nu se desprind de pe hainute, in caz contrar ele pot fi periculoase pentru cei mici deoarece pot fi inghitite. Evitati articolele tricotate cu ochiuri largi, ele pot prinde degetelele copilului.

       Incaltamintea este si ea importanta: sosetele fara cusaturi sunt cele mai indicate, iar pantofiorii trebuie sa fie flexibili si sa nu alunece. Echipa de la Haineminikids.ro are grija de toate aceste detalii si este suficient sa intrebati despre calitatea produselor oferite de acest magazin online.

       Concluzia este ca veti gasi haine copii in toate modelele, culorile, tesaturile si stilurile imaginabile, atat pentru fetite cat si pentru baietei. Bumbacul, moale si absorbant este cea mai
recomandata fibra atunci cand alegeti hainute copii. Bumbacul organic este si el foarte popular,
mai ales pentru copiii cu piele sensibila sau alergii. Multe articole pentru copii sunt realizate insa
din amestecuri de bumbac si fibre sintetice care de multe ori sunt mai practice intrucat se usuca
rapid si nu necesita calcare. Alegerile pentru hainute bebelusi sunt asadar extrem de variate si se adreseaza tuturor parintilor care doresc calitate si siguranta atunci cand il imbraca pe cel mic.

Save

Save

Save

Ultimele stiri