Bebelusi la moda: cum sa iti imbraci fetita

Bebelusi la moda si o varietate de hainute pentru bebelusi si nou nascuti disponibile in magazinul nostru online.

Magazinul online cu haine pentru bebelusi si nou nascuti Minikids, va pune la dispozitie cateva sfaturi de fashion pentru bebelusi la moda. In ziua de azi, parintii au acces la o multitudine de modele si idei despre cum ar trebui sa isi imbrace bebelusii. Prin urmare, am pus la punct o mica lista de sfaturi pentru bebelusi la moda. Afla cum poti realiza outfituri pentru micuta ta.

Pastreaza un look casual si confortabil

Probabil ca si tu, ca adult, ai opta mai degraba pentru un outfit confortabil de zi cu zi. Cu siguranta, aceasta alegere se aplica si in cazul bebelusilor. Opteaza pentru un outfit confortabil: o pereche de pantaloni tip leggings, un pulover moale si o bentita. Astfel, micuta ta se va juca si se va misca in voie!

Joaca-te cu imaginatia: outfituri mama-fiica

Cu siguranta ai vazut si varianta de outfituri tata-fiu. Este pur si simplu adorabil atunci cand vezi tricouri de aceeasi culoare, acelasi model de incaltaminte sau top-uri identice. Nu este chiar atat de dificil sa ajungi la acest rezultat: alege jeansi de aceeasi culoare si un tricouri asemanatoare, iar potrivirea este gata! Poti improviza si cu accesorii pentru par, iar variantele sunt infinite.

Bentite pentru bebelusi

Daca bebelusul tau nu are parul crescut suficient de mult, poti opta pentru o bentita lata. Acest tip de accesoriu este usor de potrivit cu restul si iti protejeaza copilul de razele soarelui. Apeleaza la aceasta varianta si cu siguranta vei avea numai de castigat.

haine bebelusi si accesorii

Gandeste deschis!

Variantele sunt nenumarate atunci cand ne gandim la realizarea unui outfit dragut pentru micuta. De exemplu, poti alege un tricou sau o bluza de marime mai mare si poti adauga un dres si niste pantofiori. De asemenea, daca nu esti genul de mamica care sa isi imbrace fetita in roz din cap pana in picioare si te-ai saturat de rochite, fa o vizita categoriei cu haine pentru baieti. Cu siguranta vei gasi ceva si pentru micuta ta. Suntem in anul 2019, iar moda ne permite sa gandim deschis si sa luam in calcul toate variantele.

Forma corpului

Chiar si bebelusii au un anumit tip de corp: unii au picioarele mai lungi si subtiri, altii au picioarele mai scurte si mai plinute. Daca fetita ta intra in a doua categorie, alege pantaloni de tip leggings sau colanti.

Hainute cu modele

Acum mult timp, moda nu ne permitea sa alegem doua piese vestimentare cu imprimeuri diferite. In ziua de azi, cum am mentionat de mai multe ori, te poti juca cu potrivirea hainutelor care au imprimeuri diferite.

Cumpara marimi mai mari

Bebelusii cresc foarte repede asa ca nu trebuie sa iti fie frica sa achizitionezi hainute mai mari. De exemplu, cand cumperi blugi, opteaza pentru modele cu talia elastica. Poti sufleca partea de jos a pantalonilor pana cand va creste suficient de mult.

Accesoriile

Accesoriile pentru bebelusi pot transforma outfitul micutei tale intr-o secunda. Sunt multe variante disponibile: curele, bentite, sosete, palarii si multe altele. Mai tii minte acel top cu o marime mai mare? Adauga o curea draguta, sau daca nu gasesti ceva care sa iti placa, alege o bentita elastica, potrivita ca marime pentru talia fetitei tale.

Ultimele stiri